Stołówka pracuje pięć dni w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.00 do 15.00.Wydawanie obiadów odbywa się w godzinach od 12.00 do 13.30, cena obiadu dwudaniowego plus kompot wynosi 7,50 brutto, a drugie danie z kompotem wynosi 7 zł brutto,  koszt zupy 2 zł brutto.

Płatności można dokonywać gotówką lub przelewem na konto bankowe.

Uprzejmie informujemy, że nieobecność dziecka na obiedzie jak i rezerwacje posiłków zgłaszamy tego samego dnia do godziny 8.00 lub w dni poprzedzające nieobecność.

Nasze menu jest pod ścisłą opieką specjalisty, dietetyka – audiator zintegrowanych systemów ghp, gmp i haccp.

Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji podajemy w jadłospisach.

ALERGENY: MIESZANKA NASION (PESTKI DYNI, NASIONA SŁONECZNIKA, SIEMIĘ LNIANE), MIESZANKA WARZYW (CO NAJMNIEJ DWA RÓŻNE WARZYWA), MIESZANKA ZIÓŁ (BAZYLIA, OREGANO, TYMIANEK, ZIOŁA PROWANSALSKIE), ZABIELANIE JOGURTEM NATURALNYM LUB MĄKĄ PEŁNOZIARNISTĄ, KOMPOT WIELOOWOCOWY ( CO NAJMNIEJ DWA RÓŻNE OWOCE).

TEL . KONTAKTOWY 889 360 513

Zapraszamy!

 

Komunikat

   Ze względu na znaczną podwyżkę cen energii, siły roboczej oraz samych produktów nasze przedsiębiorstwo zdecydowało się na niewielką podwyżkę cen oferowanych produktów. Zmiany wchodzą w życie z dniem 01.01.2019r.

  • Zestaw obiadowy + kompot                        – 8 zł

  • II danie + kompot                                      – 7,50 zł

  • zupka                                                         –  2,50 zł

  • Zestaw obiadowy – specjalistyczna dieta   –  9zł

Cenimy Państwa przychylność i mamy nadzieją na kontynuacje współpracy. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt telefoniczny na numer telefonu 531686809 lub mailowo na adres phu.barbara.bober@interia.pl.

ZESPÓŁ PHU BARBARA BOBER

 

MENU WAŻNE 17 – 21.12.2018r.

PONIEDZIAŁEK ŚNIADANIE:PIECZYWO RAZOWE LUB PEŁNOZIARNISTE Z MASŁEM, SAŁATĄ, SZYNKĄ DROBIOWĄ, POMIDOREM I RZODKIEWKĄ, SUROWY OWOC, HERBATA LUB KAWA ZBOŻOWA 200 ML (1, 7) 258 KCAL
OBIAD: ZUPA GULASZOWA Z MIĘSEM, FASOLĄ, ZIEMNIAKAMI I ZIOŁAMI (1, 7, 9) 228 KCAL
NALEŚNIKI Z OWOCAMI (MALINA, TRUSKAWKA, BANAN) LUB SEREK TWAROGOWY Z BRZOSKWINIAMI, MARCHEWKA DO POCHRUPANIA, WODA Z CYTRYNĄ I MIĘTĄ 200 ML (1, 3, 7, 9) 486 KCAL
WTOREK

ŚNIADANIE: PIECZYWO RAZOWE LUB PEŁNOZIARNISTE Z MASŁEM, SAŁATĄ, SERKIEM TWAROGOWYM, POMIDOREM I RZODKIEWKĄ, SUROWY OWOC, HERBATA LUB KAWA ZBOŻOWA 200 ML (1, 7) 258 KCAL

OBIAD: ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI I ZIOŁAMI (1, 3, 7, 9) 222 KCAL
MAKARON RAZOWY LUB PEŁNOZIARNISTY SPAGHETTI Z DUSZONYM MIĘSEM I Z SOSEM POMIDOROWO – WARZYWNYM, BAZYLIA I OREGANO, KALAREPA DO POCHRUPANIA, KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 ML (1, 3, 7, 9) 483 KCAL

ŚRODA

ŚNIADANIE: PIECZYWO RAZOWE LUB PEŁNOZIARNISTE Z MASŁEM, SAŁATĄ, ŻÓŁTYM SEREM, POMIDOREM I OGÓRKIEM, SUROWY OWOC, HERBATA LUB KAWA ZBOŻOWA 200 ML (1, 7) 258 KCAL

OBIAD: ZUPA KALAREPOWA Z ZIEMNIAKAMI ZIOŁAMI  (1, 3, 7, 9) 227 KCAL
GOŁĄBKI „BEZ ZAWIJANIA” W SOSIE POMIDOROWO – ZIOŁOWYM Z RYŻEM, GOTOWANE ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM I MASEŁKIEM, BIAŁA KAPUSTA „AL DENTE”, KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 ML (1, 3, 7, 9) 475 KCAL

CZWARTEK ŚNIADANIEPIECZYWO RAZOWE LUB PEŁNOZIARNISTE Z MASŁEM, SAŁATĄ, PASTĄ Z SOCZEWICY, POMIDOREM I OGÓRKIEM, SUROWY OWOC, HERBATA LUB KAWA ZBOŻOWA 200 ML (1,7) 258KCAL
OBIAD: ZUPA KRUPNIK Z KASZY JĘCZMIENNEJ Z WARZYWAMI I ZIOŁAMI (1, 7, 9) 224 KCAL
DUSZONY STROGONOW WIEPRZOWO – DROBIOWY Z GROSZKIEM I MARCHEWKĄ, RYŻ RAZOWY LUB KASZA KUS-KUS, KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 ML (1, 3, 7, 9) 485 KCAL
PIĄTEK

ŚNIADANIE: PIECZYWO RAZOWE LUB PEŁNOZIARNISTE Z MASŁEM, SAŁATĄ, GOTOWANYM JAJKIEM, PAPRYKĄ, OGÓRKIEM I SZCZYPIORKIEM, SUROWY OWOC, HERBATA LUB KAWA ZBOŻOWA 200 ML (1, 3, 7) 258 KCAL

OBIAD: ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM I PIETRUSZKĄ (1, 7, 9) 223 KCAL
PANIEROWANY FILET Z DORSZA Z PIECA, PUREE Z GOTOWANYCH ZIEMNIAKÓW Z KOPERKIEM I MASEŁKIEM, SURÓWKA Z KISZONEGO OGÓRKA Z WARZYWAMI I ZIELENINĄ, KOMPOT WIELOOWOCOWY 200 ML(1, 3, 4, 7, 9) 488KCAL

 

 

Aktualności

Edycja XI. Wojewódzkiego Konkursu Wiedzy o Powstaniu Wielkopolskim  „Tobie Polsko ta kropla krwi wrzącej”

Edycja XI. Wojewódzkiego Konkursu Wiedzy o Powstaniu Wielkopolskim „Tobie Polsko ta kropla krwi wrzącej”

            Dnia 6 XII br. odbył się w naszej szkole I etap Wojewódzkiego Konkursu Wiedzy o Powstaniu Wielkopolskim. Celem tego konkursu jest popularyzacja wiedzy o Powstaniu Wielkopolskim, ukazanie wkładu Wielkopolan w odzyskanie niepodległości oraz rozwijanie...

WYNIKI JESIENNEGO KONKURSU PLASTYCZNEGO

   Nadszedł czas ogłoszenia wyników plastycznego konkursu jesiennego. Jesień, to piękna pora roku, która zachęca do tego aby ją utrwalić...

Świąteczne warsztaty w świetlicy

   4 grudnia na terenie świetlicy zorganizowane zostały kolejne warsztaty, tym razem poświęcone wykonaniu ozdobnych wianuszków świątecznych na stół i...